Marc de Blanes de dia

Blanes és la població més al sud que té marc del Centenari de la Costa Brava. Per tant és un bon punt de partida per si els voleu recórrer tots! (I Portbou si voleu començar pel nord). Fer-los tots de cop pots ser molt llarg i vaig optar per a fer-ho en dues tandes. La tanda sud la vaig decidir començar el mateix dia 1 de gener de 2018 (gràcies per la idea! 🙂 ).

Situat al passeig de s’Abanell, just davant la rotonda on acaba la rambla Joaquim Ruyra i encarat cap a Sa Palomera (la pedra enorme que hi ha al mig de la platja com a petita península). Per aparcar és molt millor anar fins el principi o final de tot del passeig i aprofitar-lo. El dia que hi vam anar feia molt bon dia i va ser molt agradable!

La placa:

“[…] a garbí la plàcida corba de les platges de Blanes i s’Abanell, fins a la punta de la Tordera separades per un illot rocós que un istme ha ajuntat a la terra, reposen la mirada i l’enteniment eixelebrats per l’espectacle de la costa brava […] Oh, la nostra costa brava, sense parella al món!” (Ferran Agulló, Per la Costa Brava, 1908)

Conserva la placa tot i que és poc llegible. Una cosa molt curiosa és la ubicació concreta. Tot i estar al passeig, està entre dos bancs que estan a tocar, és a dir, que si hi ha gent asseguda no pots acostar-te al marc… Una ubicació que reforça el que he anat comentant altres vegades, que aquest marc està posar perquè sí sense donar-li cap mena d’importància. De nou, una llàstima

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s