Marc de Colera de dia

Després del de Portbou, el de Colera és el marc situat més al nord. També és un dels que més sorprèn, i per diversos motius, tant en positiu com en negatiu! És un molt bon exemple del que ha estat tot això dels marcs del Centenari de la Costa Brava i com ho ha aplicat cada municipi…

Aquest marc el vaig fotografiar el 6 de febrer de 2017, i no ha canviat gaire des del 2013 quan el vaig fotografiar el primer cop, excepte que ha perdut la placa (Marc de Colera de dia 29/06/2013)

Per a localitzar-lo hem de fer una mica d’aventura. Està situat  les coordenades 42.4115 N i 3.1652 E. Podem anar-hi per la N260 i un cop passat Colera trencar a la dreta pel camí de terra en direcció la platja Rovellada (justament carretera de la Rovellada) cap a la punta de l’Escala. També podem arribar-hi creuant Colera en direcció a la mateixa platja Rovellada. Doncs quan arribeu a la punta hi ha una casa amb un banc per a seure al costat. El marc està just darrera la casa, amagat, apuntant cap a Cap de Creus. Les dues vegades que hi he estat el temps ha fet que no es vegi! Però hi és…

La placa no hi és, tot i que el 2013 hi era, en mal estat això sí. El problema és que no he trobat enlloc el text original i per tant no sé que deia.

És evident que és un marc que podria oferir unes vistes excepcionals, però no crec que sigui el millor lloc per a ubicar-lo, ni està ben condicionat, ni senyalitzat, ni preparat… jo quan hi vaig em sento malament pels possibles habitants de la casa de la punta, no sé que devien pensar quan els van muntar “allò”.

Per acabar unes fotos, no tinc gaires, tampoc sabria què més posar-hi!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s