Marc de Colera de dia

És amb diferència el marc més mal pensat en quant a la ubicació. Està allunyat del poble, apartat, en una propietat privada i perillós d’arribar-hi… ho té tot!

Anem per punts. Segons el Consorci de la Costa Brava, està a “al final de la cala Rovellada, darrera d’una casa blanca que és un mirador de Cap de Creus“. Amb aquestes indicacions vaig anar direcció Colera, entrant al nucli quan per casualitat vaig veure el cartell de Cala Rovellada. S’agafa una carretera que surt del poble, passant per l’estació de tren i entrant a una urbanització.

IMG_9447

El 2010, quan vaig fer la primera foto, encara no estava asfaltat del tot. Vaig haver de deixar el cotxe i caminar uns 100 metres fins arribar a una curva tancada a l’esquerra. Just a la dreta hi ha una casa blanca, ben bé al penya-segat, i darrera d’aquesta casa, al marge, es troba el marc, efectivament, apuntant al Cap de Creus. Si hi ha una mica de núvol no es veu res… i a més hi fa molt de vent!

IMG_9438

IMG_9443

A vegades em pregunto quin és l’objectiu dels marcs, i amb aquest és quan no ho entenc en absolut. Qui anirà fins allà per veure’l? A més, la placa amb el text ja no hi és… No tinc gaire res més a dir!

IMG_2749Foto realitzada el 06/10/2010

IMG_9439Foto realitzada el 28/06/2013

Oració al Crist de la Tramuntana

Braços en creu, damunt la pia fusta
Senyor, ampareu la closa i el sembrat
Doneu el verd exacte al nostre prat
I mesureu la TRAMUNTANA justa
Que aixugui l’herba, i no ens espolsi el blat.

Carles Fages de Climent

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s