Marc de l’Escala de dia

Avui que és un dia gris, plou i fa mandra sortir, recupero un dels marcs que vaig fer el passat hivern (concretament el 6 de desembre de 2017) amb bona companyia 8). De fet va ser la companyia qui em va indicar com arribar-hi! Gràcies!! ^_^

El marc de l’Escala el vaig descobrir el 2013 (Marc de l’Escala de dia) a partir d’una foto publicada a Facebook. La única descripció que en tenia era que estava situat a “Mar d’en Marasa“. Res més. De fet està situat al mateix passeig, una bona zona per a caminar a la part nord de l’Escala.

 

El millor que podem fer per anar-hi directament és aparcar a la zona habilitada al nord de l’Escala (camí de la Font), i anar-hi a peu, només són uns 5 minuts. Està orientat a Sant Martí d’Empúries. No està malament, però hi ha uns illots just davant que potser haurien estat millor opció!

 

Tot i que la placa hi és, no és de les més “currades“, de fet el text és extremadament breu…

La Mar d’en Manassa
un espai obert a la tramuntana

Sí, una mica massa escuet pel meu gust… I a més l’estat del marc és bastant deplorable… Està completament oxidat, amb escames de rovell que salten, i està tort. De nou un exemple d’abandonament important… En fi, quatre fotos i llestos!

Deixa un comentari